• 1

کانال از پیش عایق در یک نگاه

کانال پیش عایق سینرژی

کانال از پیش عایق تهویه هوا 

چرا از كانال پيش عايق سينرژي استفاده كنيم؟

مزاياي زيادي وجود دارد كه سبب مي شود بجاي استفاده از كانال هاي گالوانيزه سنتي از كانال هاي نسل نوين از پيش عايق سينرژي استفاده كنيم.

  • وزن سبك : كانال هاي گالوانيزه وزن به نسبت بيشتري دارند و در نتيجه جهت اجرا نياز به اتصالات و نگهدارنده هاي بيشتري دارند. در عوض كانال هاي از پيش عايق سينرژي به علت وزن سبك، بسياري از نگهدارنده ها و اتصالات به سقف را نياز ندارند. بعلاوه در هنگام آتش سوزي كانال هاي گالوانيزه در اثر انبساط حرارتي از اتصالات خود جدا شده و به علت وزن زياد سبب ريزش و خرابي سقف هاي كاذب مي گردند كه كار امداد رساني را به مشكل مواجه مي كنند ولي كانال هاي از پيش عايق سينرژي به علت وزن سبك مشكلي براي سقف كاذب ايجاد نخواهند كرد.
  • سرعت نصب بالاتر : به علت ماهيت عايق بودن ورق كانال سازي سينرژي در هنگام اجرا عايقكاري نيز انجام گشته و نيازي به نصب كانال و سپس عايقكاري آن مانند كانال هاي گالوانيزه نيست بنابراين سرعت بيشتر سبب صرفه جويي در زمان اتمام پروژه مي گردد.
  • هزينه نصب كمتر : وزن سبك و سهولت در ساخت و نصب كانال از پيش عايق سينرژي مي تواند در زمان و هزينه كمتر اجراي كار به مجري انجام كار و خريدار محترم كمك شاياني نمايد.
  • اشغال فضاي كمتر : كانال از پيش عايق سينرژي نيازي به عايقكاري حرارتي جداگانه ندارد و فضاي اشغال شده توسط عايق بندي كانال هاي گالوانيزه كه حدود 20 سانتيمتر است از آنها كاسته مي شود و در نتيجه در سقف هاي كاذب اتاق ها برجستگي سقف جهت اجراي كانال كمتر مي باشد.
  • مونتاژ و نصب راحت : ورق هاي از پيش عايق سينرژي به راحتي پس از انتقال به محل پروژه در همان محل بريده و مونتاژ مي گردند و جهت پروژه هايي كه از قبل اندازه گيري و بازديد نشده اند بسيار كارا و مفيد مي باشند و زمان انجام پروژه را به شدت كاهش مي دهند.

انواع مختلفي از پانل ها و ورق هاي از پيش عايق با بالاترين كيفيت از مواد اوليه پليمري ساخته مي شوند و بواسطه خصوصيات منحصر به فردي كه دارند از جمله سبكي، دوام، مقاومت، سهولت در ساخت و سرعت اجراي بالا در اكثر پروژه ها بهترين گزينه جهت انتخاب مشتريان گرامي مي باشند.

محل هاي استفاده از كانال هاي از پيش عايق شامل فضاي داخلي، فضاي خارجي و محيط هاي صنعتي است كه توصيه مي گردد طبق جدول و مشخصات زير انتخاب گردند:

  • فضاي داخلي : پانل 20 ميلي متر با روكش آلومينيوم 80 ميكرون مناسب براي فضاي داخلي استخرها، سينماها، منازل، كتابخانه ها، بانك ها و فروشگاه ها
  • فضاي صنعتي : پانل با ضخامت های مختلف و بیشتر از 20 ميلي متر با روكش آلومينيوم 80 ميكرون ساده و طرح دار با مقاومت و سختي بالاتر مناسب استفاده در پروژه هايي با ابعاد كانال هاي بزرگ.

 

 كانال از پيش عايق سينرژي چيست؟

کانال از پیش عایق چیست

ورق از پيش عايق يا پانل پيش عايق سينرژي كه جهت ساخت كانال هاي تهويه هواي عايق شده مورد استفاده قرار مي گيرد از هسته فوم عايق فشرده و ورق آلومينيوم در اطراف آن ها ساخته شده است.

اين پانل ها بواسطه حالت ساندويچ مانند خود و وجود پوشش آلومينيومي در اطراف آن از مقاومت و ممان اينرسي خوبي برخوردار هستند.

فوم داخل اين ورق هاي ساندويچ پانل بواسطه پليمر اكسترود شده داراي مقاومت در برابر نفوذ رطوبت مي باشد و در طول ساليان استفاده ازآن در اثر مجاورت با رطوبت به هيچ عنوان تغيير حالت و تغيير خاصيت نخواهد داد و مانند روز نخست، عملكردي مطلوب دارد.

همچنين وجود روكش آلومينيوم سبب زيبايي كانال، مقاومت بيشتر در برابر ضربه، استحكام قابل قبول، مقاومت در برابر اشعه UV، مقاومت در برابر رشد قارچ، كپك و جلبك مي شود.

به علت ماهيت عايق بودن پانل ها، اين نوع كانال هاي از پيش عايق در برابر انتقال حرارت و هدر رفتن انرژي مقاوم مي باشند و همچنين طريق ساخت آن ها بگونه اي مي باشد كه هيچگونه درز و شكافي در ميانه كانال وجود ندارد كه سبب هدر رفتن انرژي انتقالي باد و هواي در گردش گردد.

كانال عايق سينرژي به آساني قابل حمل، مونتاژ و نصب هستند بعلاوه هرگونه مدل و طرحي در محل پروژه با آن ها مي توان ساخت. سبك بودن و مقاومت فشاري مناسب از ديگر خصوصيات آنها مي باشد. 

منبع : سایت سینرژی پارس بخش کانال از پیش عایق شده

 

 

مشخصات کانال از پیش عایق XPS

مشخصات کانال از پیش عایق تهویه هوا سینرژی:

مشخصات کانال از پیش عایق

 

مزایا و خواص:

 

عایق حرارتی:

در تمام مقاطع، ورق از پیش عایق بصورت یکنواخت و پیوسته عایق می‎باشد و سبب عدم تشکیل میعانات و کندانس رطوبت هوا در نقاط مختلف کانال می‌گردد.

اصطکاک کم جریان هوا:

به دلیل کم بودن تعداد اتصالات و سطح یکنواخت پوشش آلومینیومی، در هنگام عبور جریان هوا مقاومت کمتری ایجاد می‎شود.

درزبندی کامل:

اتصالات بدون درز همراه با پوشش چسب‎های نواری آلومینیومی و چسب‎های آب بندی سبب می‌شود نشت هوا از ما بین اتصالات کانال‎ها نسبت به کانال‌های قدیمی گالوانیزه به حداقل برسد.

صرفه‎جویی در مصرف انرژی:

به علت عایق بودن و درزبندی کامل و اصطکاک کم جریان هوا از داخل کانال، حداقل انرژی در ایجاد سرمایش، انتقال و هدر رفت جریان هوا مصرف می‎شود.

جریان هوای بهداشتی و با کیفیت:

وجود روکش آلومینیومی در داخل کانال سطحی بهداشتی و بسیار تمیز ایجاد می‎کند و با گذشت زمان اکسید نمی‎شود و ذرات ریز زنگ به سبب خوردگی مانند کانال‌های گالوانیزه و قدیمی تولید نمی‎کند.

وزن سبک:

سبک بودن کانال‎های عایق سینرژی سبب کاهش هزینه اتصالات، حمل و نقل، مونتاژ و نصب و سبک سازی ساختمان می‎شود.

بدون سر و صدا:

ساختار ساندویچ پانلی( آلومینیوم . عایق. آلومینیوم) صدای حرکت هوا در کانال را به بیرون منتقل نخواهد کرد و حالت آکوستیک دارد. لرزش و تکان شدید بر اثر جریان هوا به علت این نوع ساختار به حداقل ممکن می‎رسد.

دوام و پایایی:

ساختار آلومینیومی به همراه عایق سینرژی در زیر آن در برابر خوردگی، کهنه شدن، پوسیدن، زنگ زدن و ... بسیار مقاوم است حتی در شرایط آب و هوای بسیار شرجی و سخت.

ساخت آسان:

درکارگاه و محل پروژه به آسانی قابل ساخت است و هزینه‎های حمل کانال ساخته شده گالوانیزه را ندارد.

 

ابعاد و اندازه:

 

 کانال از پیش عایق و ورق های از پیش عایق در ضخامت های بالاتر نیز قابل تولید می باشند.

اشکال وانشعاب ها:

 

طرح متنوع کانال از پیش عایق

 

 

طریقه ساخت کانال از پیش عایق:

  1. کشیدن نقشه‎ها: بر روی ورق‎های از پیش عایق طرح و نقشه کانال‎ها رسم می‌شود.
  2. برش: از روی الگوها برش انجام می شود و زوایا تنظیم و بریده می‎شوند.
  3. خم کردن: الگوهایی که نیاز به خم کردن دارند طبق فرم الگو خم می‎شوند.
  4. چسب کاری: لبه محل‎های اتصال چسب کاری می‌شود.
  5. مونتاژ کانال‎ها: کانال بسته شده و نوار کشی و پرس می‌شوند.
  6. اتصال کانال‌ها به یکدیگر و به سازه نگهدارنده: با استفاده از ابزار و ادوات اتصالات، کانال‌ها به یکدیگر و به سازه متصل می‌شود.

 

ساخت کانال از پیش عایق xps

ساخت کانال از پیش عایق سینرژی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منابع : سایت عایق فوم فشرده و سایت کانال از پیش عایق شده

مقایسه پلی استایرن فشرده و پلی اورتان

مقایسه عایق حرارتی xps (پلی استایرن اکسترود شده) با پلی اورتان pu

 

مقایسه فوم فشرده xps با پلی اورتان pu در یک نگاه: 

  • مقاومت فشاری بسیار بالای عایق XPS سینرژی

  • جذب آب (و بخارآب) نزدیک به صفر به دلیل ساختار سلولی بسته

  • عملکرد حرارتی و خواص عایقی بیشتر و بهتر در دماهای پایین

  • دوام و ماندگاری مقاومت حرارتی (R-Value ) در بازه طولانی زمانی

 

مقایسه ساختاری عایق حرارتی xps و پلی اورتان

 

 

تفاوت های مهم میان دو محصول:

 

 

1- تاثیر رطوبت:

در هنگام تجهیز و عایق کاری سردخانه ای، اغلب هزینه اولیه ملاک تصمیم گیری است و به هزینه های جاری سیستم توجه نمی شود.اما اگر این تجهیزات و خصوصا عایق کاری سردخانه کارآیی نداشته باشد،ممکن است هزینه جاری هر ماه حتی با هزینه اولیه برابری کند.بنابراین بحث عایق کاری صحیح سردخانه اهمیت ویژه ای پیدا می کند.

براساس تحقیق انجام شده توسط انجمن مهندسان ارتش امریکا، آزمایشگاه تحقیقاتی و مهندسی فضاهای سرد (Cold Region Research and Engineering Laboratory(CRREL)) عایق پلی اورتان طی یک دوره 3 ساله به مقدار نزدیک به 45% آب جذب کرده است، اما XPS با شیب بسیار کم حتی در یک دوره 10 ساله به سختی 10% آب جذب کرده است.

 

 جذب بخار آب در عایق حرارتی xps و پلی اورتان

 

 

اثر چرخه ذوب-انجامد بر روی پلی اورتان

اثر جذب آب روی مقاومت حرارتی

 مهمترین عاملی که روی عملکرد عایق تاثیرگذار است رطوبت است.هنگامیکه دمای محیط از نقطه شبنم پایین تر بیاید، بخار آب موجود در هوا تبدیل به آب می شود و در ساختار عایق نفوذ می کند. بدلیل اینکه مقاومت حرارتی آب بسیار پایین تر از عایق است، این نفوذ آب عملکرد عایق را به شدت کاهش می دهد. این تاثیر در سیستم های سردخانه ای اهمیت بیشتری پیدا می کند.زیرا اختلاف دمای داخل و خارج سرخانه زیاد است و این اختلاف باعث می شود رطوبت به محض ورود به فضای سردخانه وارد فاز مایع شده و عملکرد عایق کاری را تحت تاثیر قرار دهد.

مشاهده یخزدگی درون سردخانه بدین معنی است که عایق کاری سردخانه در حال تخریب است و بخار آب راهی برای نفوذ به داخل پیدا کرده است. توسط شرکت U.S. Cooler، یکی از شرکت های مطرح آمریکایی در زمینه ساخت فضاهای سردخانه ای، نمونه هایی از پلی اورتان به عنوان عایق سردخانه ها، که مملو از یخ درون ساختار خود بودند مورد تست قرار گرفتند، و مشخص شد که این نمونه ها دارای مقدار وزنی آب حدود 6 برابر وزن پلی اورتان تنها هستند.بطوریکه کارشناسان عایق به این عایق ها لقب “پنیر سوییسی” داده اند! همچنین مقدار مقاومت حرارتی آنها تقریبا به نصف کاهش یافته است.

وجود آب و یخ در ساختار عایق ایجاد پل های حرارتی در سطح عایق می کند و عملکرد آن را کاهش می دهد. تمامی این عوامل در نهایت به صرفه جویی 34 درصدی هزینه های انرژی در سال در صورت استفاده از پنل های XPS نسبت به سایر عایق ها می انجامد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- عملکرد حرارتی:

در شکل زیر نمودار تغییرات مقاومت حرارتی با دما مشاهده می شود.واضح است که در دماهای پایین و معمول سردخانه ای (دمای پایین تر از 10F معادل-12C)، عایق XPS مقاومت حرارتی به مراتب بیشتر و در نتیجه عملکرد بسیار بهتری نسبت به پلی اورتان نشان می دهد.

مقاومت حرارتی عایق حرارتی xps و pu بر حسب دما

 

 3- دوام و ماندگاری:

همانطور که از نمودار زیر نیز مشخص است، در شرایط واقعی سردخانه ای، عایق XPS در دوره 8 ساله حدود 25% کاهش مقاومت حرارتی دارد، در صورتیکه عایق پلی اورتان کاهش مقاومت حرارتی را در حدود 75% دارد.این بدین معنی است که عایق XPS عملکرد سه برابر بهتر از پلی اورتان دارد.

 

 

 

 

منبع : سایت فوم فشرده پلی استایرن اکسترود شده

دوام و ماندگاری مقاومت حرارتی عایق xps و پلی اورتان

کانال از پیش عایق XPS

کانالهای از پیش عایق شده، یکی از تکنولوژیهای روز جهت انتقال هوا بوده و امروزه جانشین مناسبی برا کانالهای گالوانیزه مرسوم میباشد.

Top

تماس با ما

شرکت سینرژی پارس


info@coolduct.ir
شنبه الی چهارشنبه - ۹ صبح الی ۱۷